اگر سرور میزبان فعلی شما برای شما مشکل ایجاد می کند، انتقال سایت وردپرس شما به یک سرور جدید راهی موثر برای کنار گذاشتن آنها برای یک بار برای همیشه است، نه اینکه مهاجرت وردپرس به خودی خود مشکلات کافی ایجاد نمی کند.
از گم شدن احتمالی فایل گرفته تا خرابی مهاجرت و مشکلات پیکربندی نام دامنه، انواع مشکلات احتمالی وجود دارد که میتواند مانع از انتقال یکنواخت و بدون درز شود.
با این حال، با چند اقدامات پیشگیرانه و بسیاری از تکنیک های عیب یابی پیشگیرانه در آستین خود، به خوبی مسلح خواهید شد تا با سهولت نسبی از هر یک از آن موانع عبور کنید.
در این راهنما، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه مشکلات رایج مهاجرت وردپرس را عیب یابی کنید، راه حل های عملی را به اشتراک بگذارید و دستورالعمل های واضح و گام به گام را برای اطمینان از اینکه حرکت سرور بزرگ شما بدون مشکل انجام می شود.
نحوه عیب یابی مشکلات رایج مهاجرت وردپرس: 5 مرحله ساده
1. یافتن و جایگزینی منابع از دست رفته
یکی از ناراحت کننده ترین مسائل در طول مهاجرت وردپرس از دست دادن فایل ها و منابع مهم در طول مسیر است.
در ابتدا، ممکن است فوراً مشخص نباشد که مؤلفههای خاص وبسایت آن را ایجاد نکردهاند، به همین دلیل است که یاد بگیرید چگونه وبسایت خود را پس از مهاجرت آزمایش کنید تا بدانید چگونه منابع از دست رفته را بررسی کنید.
یکی از راه های انجام این کار این است که به طور کامل وب سایت خود را مرور کنید و بررسی کنید که آیا تمام صفحات، تصاویر، اسناد و سایر منابع دست نخورده هستند یا خیر. به عناصر مهم ماموریتی که سنگ بنای وب سایت شما هستند توجه ویژه ای داشته باشید.
اگر متوجه هر گونه محتوای گم شده یا لینک های شکسته شدید، این یک نشانه کاملاً واضح است که برخی از فایل های شما گم شده اند.
اگر از یک افزونه مهاجرت وردپرس با کیفیت بالا استفاده میکنید، آنها باید گزارشهای مهاجرت را در اختیار شما قرار دهند که میتواند بینش ارزشمندی در مورد فرآیند مهاجرت و هرگونه خطای رخ داده ارائه دهد.
ادامه مقاله در زیر
در نهایت، شما همچنین می توانید سایت تازه منتقل شده خود را با آخرین نسخه پشتیبان که تهیه کرده اید مقایسه کنید. با انجام این کار، می توانید هرگونه مغایرت یا فایل های مفقود را شناسایی کنید.
در مورد فایل های از دست رفته چه باید کرد
وقتی صحبت از پشتیبان گیری شد، ایجاد یکی موثرترین راه برای عیب یابی مشکلات فایل های از دست رفته وردپرس است.

اگر قبلاً از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه نکرده اید، راهنمای گام به گام ما برای تهیه نسخه پشتیبان از وردپرس قبل از مهاجرت برای کمک به ایجاد آن را ببینید.
در بیشتر موارد، فایل ها و منابع از دست رفته را می توان به سادگی با وارد کردن نسخه پشتیبان آنها به سایت جدید خود جایگزین کرد.
2. به حداقل رساندن زمان توقف مهاجرت
همه ما می دانیم که خرابی یکی از بدترین مشکلات ممکنی است که می توانیم به عنوان صاحبان وب سایت با آن مواجه شویم.
این که آیا سایت شما به طور کلی آفلاین است یا فاقد منابع سرور کافی برای ارائه حتی عملکردهای اولیه است، نه تنها مشتریان شما را تا حدی آزار می دهد که آنها جهش کنند، بلکه ممکن است عواقب قابل توجهی برای کسب و کار شما به شکل از دست دادن درآمد و ناتوانی در برآورده کردن آنها داشته باشد. نیازهای مشتریان شما
متأسفانه، ماهیت مهاجرت یک وب سایت به این معنی است که وظایف حیاتی مانند انتقال داده و انتشار DNS حداقل منجر به مقداری خرابی
در مورد خرابی مهاجرت چه باید کرد
بهترین راه برای عیبیابی زمان خرابی مهاجرت و جلوگیری از تأثیر قابلتوجه آن بر نتیجه شما این است که زمانی را برای مهاجرت انتخاب کنید که وب سایت شما کمترین ترافیک را دریافت کند.
به گوگل آنالیتیکس وارد شوید و به روند ترافیک خود توجه کنید، و به دنبال ساعات غیر اوج مصرف باشید که در آن هر گونه اختلال در سرویس در بهترین حالت ممکن است حداقل باشد.
گفته میشود، حتی اگر مهاجرت را در ساعات کم بار برنامهریزی کنید، برقراری ارتباط با کاربرانتان ضروری است.
اعلامیه ای را در صفحه اصلی خود قرار دهید و از بازاریابی ایمیلی، رسانه های اجتماعی و سایر کانال های خود برای اطلاع رسانی به بازدیدکنندگان در مورد زمان توقف برنامه ریزی شده استفاده کنید.
این رویکرد فعال ممکن است تنها چیزی باشد که شما را از از دست دادن دائمی مشتریان به رقبای خود به دلیل مهاجرت سایت شما نجات می دهد.
3. حل مشکلات پیکربندی نام دامنه
حتی پس از اینکه تمام داده های خود را با موفقیت از یک سرور به سرور دیگر منتقل کردید، همچنان مشکلات زیادی در مورد پیکربندی نام دامنه وجود دارد.
رایج ترین مشکلات در این عرصه مربوط به سوابق DNS شما است که مسئول ترجمه نام دامنه های قابل خواندن توسط انسان به آدرس های IP هستند که رایانه ها می توانند آن ها را درک کنند.
اولین مورد به سادگی این است که سوابق DNS (سرور نام دامنه) حاوی اطلاعات اشتباه است، به این معنی که سایت شما از طریق نام دامنه شما قابل دسترسی نخواهد بود تا زمانی که آنها اصلاح شوند.
دوم این است که تغییرات DNS معمولاً مدتی طول می کشد تا به طور کامل در سراسر اینترنت منتشر شود، به این معنی که در این مدت، برخی از کاربران ممکن است همچنان به سرور قدیمی هدایت شوند در حالی که برخی دیگر می توانند به سرور جدید دسترسی داشته باشند. این می تواند منجر به مشکلات دسترسی متناوب و ناهماهنگی در دسترس بودن وب سایت شود.
در مورد مشکلات DNS در هنگام مهاجرت وردپرس چه باید کرد؟
برای عیب یابی مشکلات DNS، می توانید دو سوال مرتبط بپرسید:
آیا رکوردهای DNS من به درستی پیکربندی شده اند؟
شما می توانید با دسترسی به ثبت کننده دامنه یا کنسول مدیریت DNS و بررسی تنظیمات DNS برای دامنه خود به این سوال پاسخ دهید.

سوابق DNS مربوطه را یادداشت کنید، مانند:
- A (IPv4)
- AAAA (IPv6)
- CNAME
- رکوردهای MX
اکنون به اطلاعات DNS سرور میزبان جدید خود نگاه کنید.
آیا مطابقت دارند؟
در غیر این صورت، یاد بگیرید که چگونه رکوردهای DNS خود را با سرورهای نام دامنه جدید به روز کنید و به آن زمان برای انتشار بدهید.
آیا برای انتشار بهروزرسانیهای DNS زمان کافی صبر کردهام؟
اگرچه برخی از کاربران باید بتوانند در عرض چند ساعت به سایت شما در سرور جدید خود دسترسی داشته باشند، معمولاً 24 تا 48 ساعت طول می کشد تا انتشار DNS تکمیل شود. در برخی موارد شدید، ممکن است تا ۷۲ ساعت طول بکشد.
اگر فکر میکنید فرآیند انتشار بیش از حد طول میکشد، میتوانید با کاهش مقدار TTL (Time to Live) سرعت آن را افزایش دهید که تعیین میکند سرورهای DNS یا دستگاههای کاربر چه مدت میتوانند اطلاعات را در حافظه پنهان نگه دارند.
اگر مقدار TTL رکوردهای DNS شما روی بالا تنظیم شده باشد، فرآیند انتشار میتواند زمان زیادی را به طول بینجامد، بنابراین کاهش آن میتواند به حرکت سریعتر کارها کمک کند.
4. عیب یابی خطاهای اتصال پایگاه داده
معدودی از مشکلات رایج مهاجرت وردپرس باعث سردرد بیشتری نسبت به پایان کل فرآیند میشوند تا اخبار وحشتناکی مبنی بر وجود خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده دریافت کنید.
مشکل بزرگ چنین پیام هایی این است که کد خطا یا جزئیات دقیقی در مورد علت خاص خرابی اتصال ارائه نمی دهند.
شما بلافاصله می توانید ببینید که این چه مشکلی است. پس از همه، اگر نمی دانید این خطا چیست، چگونه می توانید آن را برطرف کنید؟
خوشبختانه راه حلی وجود دارد:
نحوه استفاده از WP Debugging برای شناسایی علل خطاهای اتصال پایگاه داده
برای دریافت کدهای خطای خاص تر و فهمیدن اینکه چه مشکلی در سایت تازه مهاجرت شده شما وجود دارد، می توانید وردپرس را با باز کردن فایل wp-config.php و جستجوی خط زیر فعال کنید:
define(‘WP_DEBUG’, true );
وقتی آن را دارید. تغییر دادن درست است، واقعی به نادرست به طوری که می خواند:
define(‘WP_DEBUG’, true );

از آنجا، فایل را ذخیره کنید و وب سایت خود را مجدداً بارگیری کنید تا یک فایل debug.log در فهرست “wp-content” خود ایجاد کنید. سپس می توانید از این فایل برای بررسی دقیق پیام های خطا و کدهای مرتبط با مشکل اتصال پایگاه داده استفاده کنید.
نحوه رفع خطاهای رایج اتصال پایگاه داده
پیدا کردن کد خطای خاص برای خطای اتصال شما یک شروع عالی است، زیرا می توانید این خطا را به صورت آنلاین جستجو کنید و در مورد چگونگی رفع آن تحقیق کنید.
با این حال، برای صرفه جویی در وقت شما، بیایید نحوه مقابله با برخی از دلایل احتمالی خطاهای اتصال خود را بررسی کنیم.
اعتبار پایگاه داده نادرست
یکی از دلایل احتمالی این است که اعتبار پایگاه داده مشخص شده در فایل پیکربندی وردپرس (wp-config.php) با اعتبار سرور میزبان جدید مطابقت ندارد.
با در نظر گرفتن این موضوع، منطقی است که با نگاه کردن به فایل wp-config خود و بررسی همه موارد زیر شروع کنید:
- نام میزبان
- نام کاربری
- کلمه عبور
- پایگاه داده
هر یک باید با اعتبار سرور میزبان جدید شما مطابقت داشته باشد.
پیکربندی سرور پایگاه داده
ما بیش از یک بار در کار خود با این مشکل بعدی روبرو شده ایم و به ما اعتماد کنید. ما می دانیم که چه سردرد می تواند باشد.
مواقعی وجود دارد که پیکربندی پایگاه داده روی سرور جدید شما با سرور قبلی شما متفاوت است.
به عنوان مثال، نسخه یا تنظیمات نرم افزار سرور پایگاه داده ممکن است با نصب وردپرس ناسازگار باشد.
در این صورت، باید وارد حساب میزبانی خود شوید و به تنظیمات پیکربندی سرور پایگاه داده خود نگاه کنید تا مطمئن شوید که حداقل شرایط لازم برای اجرای وردپرس را برآورده می کند.
فایروال یا محدودیت های دسترسی
در برخی موارد، تنظیمات فایروال یا محدودیت های دسترسی در سرور میزبان جدید ممکن است سایت وردپرس را از برقراری ارتباط با سرور پایگاه داده مسدود کند.
این معمولاً در صورتی اتفاق میافتد که قوانین فایروال یا تنظیمات سرور به درستی در طول فرآیند مهاجرت تنظیم نشده باشند.
به این ترتیب، باید آن تنظیمات را در حساب میزبانی خود بررسی کنید و مطمئن شوید که به سایت وردپرس شما اجازه میدهند با سرور پایگاه داده شما متصل شود.
5. رفع خطاهای 404 ناشی از مشکلات پیوند ثابت
آخرین اما نه کم اهمیت ترین، یکی از متداول ترین مسائل مهاجرت بسیاری از کاربران وردپرس این است که ساختارهای پیوند دائمی همیشه به درستی مهاجرت نمی کنند.
در نهایت، این منجر به لینک های شکسته و خطاهای 404 وحشتناک می شود.
به عنوان مثال، اگر سایت شما بر روی سرور قدیمی شما به عنوان yoursite.com/post-title ساختار یافته بود، اما سرور جدید شما روی yoursite.com/year/month/post-title تنظیم شده است، هیچ لینکی که به URL اول اشاره می کند دیگر وجود ندارد. رفتن به سر کار.
چگونه ساختار پیوند دائمی وردپرس خود را اصلاح کنیم
خوشبختانه، این نیز یکی از ساده ترین مشکلات برای رفع است.

ابتدا به داشبورد وردپرس خود بروید و به آن بروید تنظیمات – پیوندهای ثابت.
بررسی کنید که ساختار پیوند ثابت شما با ساختار استفاده شده در سرور قدیمی شما مطابقت داشته باشد و تغییرات را ذخیره کنید.
نحوه عیب یابی مشکلات رایج مهاجرت وردپرس: سه نکته کلیدی
اگرچه موارد زیادی هنگام مهاجرت وب سایت وردپرس شما اشتباه می شود، فرآیندهای گام به گام بالا به شما کمک می کند تا پنج مشکل رایجی را که معمولاً مانع از مهاجرت موفقیت آمیز می شوند، عیب یابی کنید.
برای جمع بندی، در اینجا مهم ترین درس هایی است که باید از این راهنما برداشت کنید:
- اقدامات پیشگیرانه را برای کاهش مشکلات انجام دهید – یادگیری نحوه پشتیبانگیری از سایت وردپرسی خود میتواند در صورت از دست دادن فایلها در طول فرآیند مهاجرت، نجاتبخش باشد. در همین حال، کاهش مقدار TTL سوابق DNS از قبل به سرعت بخشیدن به زمان انتشار تغییرات دامنه کمک می کند.
- خطاهای اتصال پایگاه داده می تواند دلایل زیادی داشته باشد – تنظیم فایل wp-config برای فعال کردن حالت اشکال زدایی یک راه سریع و موثر برای تعیین دقیق کد خطا است تا بتوانید به دنبال راه حل مناسب باشید.
- فراموش نکنید که ساختار پیوند ثابت خود را بررسی کنید – خطاهای 404 پس از انتقال وردپرس ممکن است به دلیل پیوندهای ثابت نادرست باشد. تنظیمات خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که در سرور جدید شما مانند سرور قبلی است.
برای راهنمایی های بیشتر، آموزش گام به گام مهاجرت وردپرس ما را ببینید.
– تهیه و ترجمه توسط wordpress-templates.ir